Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Menu

DOWNLOAD PDF BUKU TEKS PENDIDIKAN JASMANI KESIHATAN TAHUN 3

BUKU TEKS PENDIDIKAN JASMANI KESIHATAN TAHUN 3

BUKU TEKS PENDIDIKAN JASMANI KESIHATAN TAHUN 3

BUKU TEKS PENDIDIKAN JASMANI KESIHATAN TAHUN 3 memberikan pengetahuan tentang aktiviti fizikal yang diperlukan oleh murid-murid pada tahap perkembangan ini.

  • Fokus pada Aspek Kesihatan: Buku teks ini menekankan pentingnya gaya hidup aktif dan sihat dalam kalangan murid-murid tahun 3.
  • Pelbagai Aktiviti Fizikal: Merangkumi pelbagai jenis aktiviti fizikal seperti sukan, senaman, dan permainan yang sesuai dengan tahap perkembangan dan kebolehan murid-murid.
  • Pemahaman Tentang Kesihatan: Memberikan pengetahuan asas mengenai kepentingan menjaga kesihatan fizikal dan menggalakkan amalan gaya hidup sihat.
  • Integriti dan Pendidikan Moral: Memperkukuhkan nilai-nilai integriti, kerjasama, dan sikap yang positif melalui aktiviti-aktiviti dalam buku teks ini.

BUKU TEKS PENDIDIKAN JASMANI KESIHATAN TAHUN 3

PANDUAN GURU GUNA BUKU TEKS
Dengan menggunakan BUKU TEKS PENDIDIKAN JASMANI KESIHATAN TAHUN 3, guru dapat merancang aktiviti pembelajaran yang bervariasi dan menyeronokkan bagi pelajar, dengan menekankan pentingnya kesihatan fizikal dan gaya hidup aktif melalui pelbagai kaedah pembelajaran yang kreatif.
SHARE
Facebook
WhatsApp
Telegram
Rating :
5/5
Back to Top