Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Menu

GARIS PANDUAN LAWATAN MURID SEKOLAH BAWAH KPM

GARIS PANDUAN LAWATAN MURID SEKOLAH BAWAH KPM, guru-guru yang sedang merancang untuk membuat lawatan murid sekolah hendaklah meneliti terlebih dahulu syarat-syarat yang telah dikeluarkan secara rasmi oleh pihak KPM.

logo

GARIS PANDUAN LAWATAN MURID SEKOLAH BAWAH KPM, adalah merupakan sebuah garis yang telah dikeluarkan secara rasmi oleh pihak KPM agar setiap lawatan murid sekolah yang diadakan oleh para guru mestilah mengikuti penetapan yang telah ditetapkan.

Himpunan Panduan Rasmi Kerajaan & KPM

kepada anda yang bergelar guru anda jangan lepaskan peluang anda untuk mengetahui lebih lanjut mengenai panduan rasmi yang telah dikeluarkan oleh pihak KPM dan kerajaan sebagai garis panduan yang perlu diikuti selaku penjawat awam. Untuk memudahkan urusan anda kami menyediakan himpunan panduan rasmi kerajaan dan KPM untuk anda di bawah:

Dapatkan Lebih Banyak Bahan Pendidikan?

terbaru dan terkini untuk para guru anda boleh sertai telegram rasmi kami iaitu my pendidikan yang menyediakan pendidikan percuma khusus untuk membantu para guru agar tidak terlepas dengan bahan pendidikan terbaru dan beberapa maklumat penting oleh KPM. Anda boleh ikuti pautan telegram my pendidikan di bawah.

Mypendidikan
GARIS PANDUAN LAWATAN MURID SEKOLAH BAWAH KPM 3

SHARE
Facebook
WhatsApp
Telegram
Rating :
5/5
Back to Top