Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Menu

Makluman Gangguan Bekalan Air di Jajahan Machang, Pasir Puteh, dan Sebahagian Kota Bharu Pada 10 Oktober 2023

Makluman Gangguan Bekalan Air di Jajahan Machang, Pasir Puteh, dan Sebahagian Kota Bharu Pada 10 Oktober 2023, mohon penduduk yang disenaraikan untuk bersedia dengan gangguan bekalan air untuk kerja-kerja AKSB.

logo

Makluman Gangguan Bekalan Air di Jajahan Machang, Pasir Puteh, dan Sebahagian Kota Bharu Pada 10 Oktober 2023 ,Notis yang sama telah juga dimuatnaik ke dalam applikasi myAKSB serta dihantar (blast) melalui sms kepada pengguna AKSB yang telah mengemaskini nombor telefon terkini masing-masing. Untuk pertanyaan dan info lanjut sila hubungi PINTAS di talian 15777 atau whatsapp 0195755777 atau klik applikasi myAKSB bagi mendapatkan maklumat lanjut mengenai bekalan air.

Logo AKSB

Makluman Gangguan Bekalan Air di Beberapa Kawasan

Sila ambil perhatian mengenai makluman gangguan bekalan air di Jajahan Machang, Pasir Puteh, dan sebahagian Kota Bharu pada 10 Oktober 2023. Gangguan ini mungkin memberi kesan kepada penduduk di kawasan berkenaan, oleh itu, adalah penting untuk menyebarkan maklumat ini kepada orang ramai agar mereka dapat mengambil langkah-langkah yang sesuai.

SHARE
Facebook
WhatsApp
Telegram
Rating :
5/5
Back to Top