Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Menu

NOVEL FORMULA TERMODINAMIK TINGKATAN SATU

NOVEL FORMULA TERMODINAMIK TINGKATAN SATU, sebuah karya sastera yang ditulis khusus untuk pembacaan pelajar tingkatan satu dalam subjek Bahasa Melayu. Karya ini memiliki kepentingan yang tinggi bagi guru dan murid, kerana ia merupakan salah satu komponen dalam pembelajaran terkini. Guru dan murid perlu memahami kandungan komponen sastera dan menganalisis ulasan yang lebih mendalam mengenai novel ini untuk memperkayakan proses pembelajaran

logo

NOVEL FORMULA TERMODINAMIK TINGKATAN SATU , adalah merupakan sebuah novel khusus untuk pembacaan pelajar tingkatan satu bagi subjek bahasa melayu. Penting untuk guru dan murid mengetahui komsas dan ulasan lebih mendalam mengenai novel tersebut yang merupakan sebagahagian dalam pembelajaran kini.

Mypendidikan
NOVEL FORMULA TERMODINAMIK TINGKATAN SATU 3

Himpunan Novel Bahasa Melayu Sekolah Menengah

Guru dan murid dimaklumkan bahawa kami telah mengumpulkan himpunan novel bahasa Melayu khusus untuk peringkat sekolah menengah. Ini adalah satu sumber yang percuma yang bertujuan untuk memperkukuhkan pembelajaran dan pengajaran bahasa Melayu. Untuk mendapatkan koleksi tersebut, sila klik pada pautan di bawah:

SHARE
Facebook
WhatsApp
Telegram
Rating :
5/5
Back to Top