Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Menu

RAKYAT KL BAKAL TERIMA RUMAH MAMPU MILIK, PPR

RAKYAT KL BAKAL TERIMA RUMAH MAMPU MILIK, PPR, Keputusan Kerajaan untuk mewajibkan pembinaan rumah mampu milik atau Projek Perumahan Rakyat (PPR) dalam semua projek perumahan yang diluluskan di Kuala Lumpur membawa berita gembira kepada penduduk Kuala Lumpur. Dengan langkah ini, diharapkan lebih ramai rakyat Kuala Lumpur akan dapat memiliki rumah yang terjangkau dan memenuhi keperluan perumahan mereka.

logo

RAKYAT KL BAKAL TERIMA RUMAH MAMPU MILIK, PPR ,Kuala Lumpur, ibu negara Malaysia, kini sedang menyaksikan perubahan penting dalam sektor perumahan. Dalam usaha untuk meningkatkan aksesibilitas perumahan kepada rakyat yang tidak berkemampuan, Kerajaan telah mengumumkan dasar baru yang mewajibkan pembinaan rumah mampu milik atau Projek Perumahan Rakyat (PPR) dalam semua projek perumahan yang diluluskan di wilayah ini. Keputusan ini memberi harapan kepada rakyat Kuala Lumpur untuk memiliki rumah sendiri dengan harga yang terjangkau, dan dapat memenuhi keperluan perumahan mereka.

Dapatkan Berita Terkini Dan Pantas!

Jom pastikan dan jangan lepaskan peluang anda untuk dapatkan himpunan berita terkini dan semasa yang akan kami update dari semasa ke semasa. Sertai kami dipautam dibawah!

20230609 091432 0000
RAKYAT KL BAKAL TERIMA RUMAH MAMPU MILIK, PPR 3
SHARE
Facebook
WhatsApp
Telegram
Rating :
5/5
Back to Top