Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Menu

Senarai Lengkap Nombor Telefon Pos Malaysia Seluruh Malaysia

Senarai Lengkap Nombor Telefon Pos Malaysia Seluruh Malaysia, mungkin ramai yang tercari-cari mendapatkan maklumat untuk hubungi pos malaysia seluruh negara. Kini kami sediakan untuk bantu mudahkan anda,

logo

Pos Malaysia merupakan rakan sepanjang hayat dalam menghantar dan menerima barang, surat-menyurat, dan pelbagai perkhidmatan berkaitan pos. Untuk memudahkan anda dalam berhubung dengan Pos Malaysia di seluruh negara, berikut adalah Senarai Lengkap Nombor Telefon Pos Malaysia Seluruh Malaysia yang perlu anda tahu:

Pusat Khidmat Pelanggan Pos Malaysia

Pusat Khidmat Pelanggan Pos Malaysia sentiasa bersedia untuk membantu anda dengan sebarang pertanyaan mengenai perkhidmatan pos. Anda boleh menghubungi mereka untuk maklumat mengenai penghantaran, harga, tempoh penghantaran, dan banyak lagi. Nombor telefon Pusat Khidmat Pelanggan Pos Malaysia adalah seperti berikut:

  • Nombor Umum Pos Malaysia: 1-300-300-300 (untuk panggilan dari dalam Malaysia)
  • Nombor Umum Pos Malaysia: +603-7626-1900 (untuk panggilan dari luar Malaysia)

Cawangan Pos Malaysia di Negeri-Negeri Utama

Di seluruh Malaysia, terdapat cawangan-cawangan Pos Malaysia yang menyediakan perkhidmatan pos tempatan. Berikut adalah senarai beberapa nombor telefon cawangan Pos Malaysia di negeri-negeri utama:

  • Cawangan Pos Malaysia Kuala Lumpur: +603-2267-2000
  • Cawangan Pos Malaysia Selangor: +603-5541-2311
  • Cawangan Pos Malaysia Pulau Pinang: +604-890-5079
  • Cawangan Pos Malaysia Johor: +607-225-5560
  • Cawangan Pos Malaysia Sabah: +6088-233-250
  • Cawangan Pos Malaysia Sarawak: +6082-442-212

Pejabat Pos Mini (PPM)

Pejabat Pos Mini (PPM) adalah pusat pos kecil yang terdapat di pelbagai kawasan. Mereka menyediakan perkhidmatan pos asas dan boleh membantu dengan pertanyaan mengenai penghantaran pos. Untuk mengetahui nombor telefon PPM di kawasan anda, anda boleh menghubungi Pusat Khidmat Pelanggan Pos Malaysia atau melawat laman web Pos Malaysia.

Pos Laju

Pos Laju adalah perkhidmatan penghantaran ekspress Pos Malaysia. Untuk pertanyaan atau bantuan mengenai penghantaran Pos Laju, anda boleh menghubungi mereka di nombor telefon berikut:

  • Pos Laju Careline: 1-300-300-300 (untuk panggilan dari dalam Malaysia)
  • Pos Laju Careline: +603-7626-1900 (untuk panggilan dari luar Malaysia)

Ingatlah bahawa nombor telefon dan maklumat kontak boleh berubah dari semasa ke semasa, oleh itu, adalah bijak untuk menyemak laman web rasmi Pos Malaysia untuk maklumat terkini. Dengan senarai nombor telefon ini, anda dapat dengan mudah berhubung dengan Pos Malaysia untuk segala keperluan berkaitan pos dan penghantaran.

SHARE
Facebook
WhatsApp
Telegram
Rating :
5/5
Back to Top