Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Menu

SURAT JEMPUTAN LAPORAN PRESTASI MURID KEPADA IBU BAPA

SURAT JEMPUTAN LAPORAN PRESTASI MURID KEPADA IBU BAPA,Melalui surat ini, sekolah menyatakan tarikh, masa, dan tempat di mana sesi laporan prestasi murid akan diadakan, serta memberikan arahan penting berkaitan dengan persediaan untuk sesi tersebut.

SURAT JEMPUTAN LAPORAN PRESTASI MURID KEPADA IBU BAPA

SURAT JEMPUTAN LAPORAN PRESTASI MURID KEPADA IBU BAPA ini merupakan undangan rasmi yang dikeluarkan oleh pihak sekolah kepada ibu bapa atau penjaga murid untuk menghadiri sesi laporan prestasi murid. Sesi ini biasanya diadakan secara berkala, seperti akhir semester atau akhir tahun pelajaran, dan bertujuan untuk memberi maklumat mengenai pencapaian dan perkembangan akademik serta bukan akademik murid kepada ibu bapa. Ia juga memberikan peluang kepada ibu bapa untuk berinteraksi dengan guru-guru dan mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam mengenai prestasi dan keperibadian anak-anak mereka.

  • Tujuan dari sesi laporan prestasi murid adalah untuk memberi maklumat kepada ibu bapa mengenai pencapaian dan perkembangan murid mereka.
  • Sesi ini diadakan untuk memberi peluang kepada ibu bapa untuk berinteraksi dengan guru-guru dan mendapatkan pemahaman yang lebih mendalam tentang prestasi akademik dan bukan akademik anak-anak mereka.
  • Ibu bapa dijemput untuk hadir dan menyertai sesi ini untuk mendiskusikan pencapaian murid serta untuk memberikan umpan balik kepada guru-guru.

SURAT JEMPUTAN LAPORAN PRESTASI MURID KEPADA IBU BAPA

TIP PENGGUNAAN SURAT
Gunakan format formal untuk memohon sumbangan dengan badan korporat
SHARE
Facebook
WhatsApp
Telegram
Rating :
5/5
Back to Top