Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Menu

SURAT MOHON SUMBANGAN YB UNTUK AIRCOND SEKOLAH

SURAT MOHON SUMBANGAN YB UNTUK AIRCOND SEKOLAH,Menggariskan keperluan kewangan yang diperlukan untuk memasang aircond dan bagaimana sumbangan YB akan membantu memenuhi keperluan tersebut.

SURAT MOHON SUMBANGAN YB UNTUK AIRCOND SEKOLAH

Surat Mohon Sumbangan YB untuk Aircond Sekolah merupakan surat yang ditujukan kepada seorang Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) atau wakil rakyat yang bertanggungjawab atas kawasan sekolah tersebut. Surat ini bertujuan untuk memohon sumbangan dari YB untuk memasang sistem penyejuk udara (aircond) di sekolah tersebut demi meningkatkan keselesaan dan kesejahteraan para pelajar dan guru.

  • Menjelaskan keadaan persekitaran sekolah yang memerlukan peningkatan keselesaan termasuk kekurangan sistem penyejuk udara yang memberi kesan kepada proses pengajaran dan pembelajaran.
  • Menyebutkan kepentingan memasang aircond dalam bilik darjah untuk meningkatkan fokus dan keselesaan pelajar serta guru semasa sesi pembelajaran.
  • Menyatakan kesediaan sekolah untuk menguruskan pemasangan aircond dengan teliti dan efisien sekiranya sumbangan diberikan.

SURAT MOHON SUMBANGAN YB UNTUK AIRCOND SEKOLAH

TIP PENGGUNAAN SURAT
Nyatakan minat anda untuk latihan industri dibawah kerajaan atau pejabat
SHARE
Facebook
WhatsApp
Telegram
Rating :
5/5
Back to Top