Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Menu

DOWNLOAD PDF BUKU TEKS SEJARAH TINGKATAN 4

BUKU TEKS SEJARAH TINGKATAN 4

BUKU TEKS SEJARAH TINGKATAN 4

BUKU TEKS SEJARAH TINGKATAN 4 merangkumi pelbagai topik sejarah yang meliputi perkembangan politik, ekonomi, dan sosial di peringkat kebangsaan dan antarabangsa. Buku ini menyediakan maklumat yang terperinci tentang peristiwa-peristiwa penting yang membentuk sejarah negara dan dunia.

  • Merangkumi topik-topik sejarah penting: Buku ini mengandungi kandungan berkaitan dengan perkembangan sejarah politik, ekonomi, dan sosial dari pelbagai zaman dan tamadun.
  • Sumber rujukan yang kredibel: Buku ini disusun berdasarkan sumber-sumber rujukan yang dipercayai dan maklumat yang terkini, menjadikannya sumber yang boleh dipercayai untuk pelajar dan pengajar.
  • Penggunaan grafik dan ilustrasi: Untuk memudahkan pemahaman, BUKU TEKS SEJARAH TINGKATAN 4 sering menggunakan grafik, carta, dan ilustrasi yang membantu visualisasi tentang peristiwa-peristiwa sejarah yang dibincangkan.

BUKU TEKS SEJARAH TINGKATAN 4

PANDUAN GURU GUNA BUKU TEKS
“Apabila menggunakan BUKU TEKS UNTUK SEJARAH TINGKATAN 4, penting untuk membuat catatan ringkas tentang fakta-fakta penting dan merujuk kepada indeks untuk mencari maklumat secara sistematik.”
SHARE
Facebook
WhatsApp
Telegram
Rating :
5/5
Back to Top