Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Menu

KERAJAAN UMUM RM1.4 BILLION BANTU KEMUDAHAN RAKYAT

Kerajaan Malaysia menghadapi cabaran besar dalam membaik pulih kemudahan awam yang rosak di seluruh negara, termasuk tandas sekolah. Menurut Datuk Seri Anwar Ibrahim, Perdana Menteri Malaysia, peruntukan sebanyak RM1.4 bilion diperlukan untuk mengatasi masalah ini. Keadaan tandas sekolah yang teruk telah menjadi isu yang mendesak, memerlukan perbaikan segera demi kepentingan anak-anak negara ini.

logo

Kerajaan umum RM1.4 billion bantu kemudahan rakyat. Dalam usaha menangani masalah ini, kerajaan perlu melaksanakan penilaian menyeluruh terhadap tandas sekolah di seluruh negara dan melaksanakan langkah-langkah pemulihan yang perlu. Dengan peruntukan yang mencukupi dan komitmen yang kukuh, diharapkan kita dapat melihat penambahbaikan yang ketara dalam kemudahan awam yang rosak, dan memberikan masa depan yang lebih baik untuk generasi muda negara ini.

Info semasa
KERAJAAN UMUM RM1.4 BILLION BANTU KEMUDAHAN RAKYAT 3

Jangan Terlepas Info Semasa Terkini!

Khusus kepada anda berminat untuk mendapatkan info terkini Dan semasa seeloknya anda sertai telegram rasmi kami yang kami sediakan info rasmi secara pantas, boleh rujuk pautan di bawah.

SHARE
Facebook
WhatsApp
Telegram
Rating :
5/5
Back to Top