Switch to the dark mode that's kinder on your eyes at night time.

Switch to the light mode that's kinder on your eyes at day time.

Menu

SURAT MAKLUMAN PROGRAM PENINGKATAN PROFESIONALISME KEGURUAN

SURAT MAKLUMAN PROGRAM PENINGKATAN PROFESIONALISME KEGURUAN, Surat makluman program peningkatan profesionalisme keguruan digunakan untuk memberitahu penerima tentang program atau kursus yang direka khas untuk meningkatkan kemahiran dan pengetahuan dalam bidang keguruan. Surat ini menyediakan butiran tentang tujuan, tarikh, masa, dan tempat program, serta maklumat yang berkaitan dengan pendaftaran atau penyertaan..

logo

SURAT MAKLUMAN PROGRAM PENINGKATAN PROFESIONALISME KEGURUAN,Surat makluman program peningkatan profesionalisme keguruan adalah satu surat rasmi yang memberitahu penerima tentang program atau kursus yang direka khas untuk meningkatkan kemahiran dan pengetahuan dalam bidang keguruan. Surat ini merangkumi butiran mengenai tujuan, tarikh, masa, dan tempat program, serta maklumat yang berkaitan dengan pendaftaran atau penyertaan. Surat ini memastikan penerima mempunyai pengetahuan dan peluang untuk mengambil bahagian dalam program yang ditawarkan.

Mypendidikan
SURAT MAKLUMAN PROGRAM PENINGKATAN PROFESIONALISME KEGURUAN 3

Himpunan Surat Rasmi Sekolah!

Jangan lewatkan kesempatan untuk mendapatkan koleksi surat rasmi sekolah yang telah kami sediakan secara percuma, khusus untuk para guru. Aksesnya melalui pautan ini.

SHARE
Facebook
WhatsApp
Telegram
Rating :
5/5
Back to Top